top of page

weinor

plaza viva

Pergolamarkise til alle typer vejr...

Weinor Plaza Viva giver en pålidelig sol- og vejrbeskyttelse på din terrasse.

Plaza Viva er en pergolamarkise, som er ekstremt vindstabil og regntæt. Plaza Viva monteres på solide stolper, som støbes fast på terrassen.

 

Ønsker du at bruge den til f.eks restaurant eller café, hvor den skal fjernes om vinteren, så monteres benene på solide ankerblokke. Den er derfor meget velegnet til at skygge på store terrasser og er sikkert forankret ved eventuelle kastevinde.

 

Teknisk set er Plaza Viva helt fremme i bussen. Den kan fås med ekstraudstyr som f.eks. teleskopben, som sikrer at vandet løbet af. Integreret LED-belysning, som kan dæmpes trinløst fra den medfølgende fjernbetjening.

Står solen lavt, så kan du udnytte muligheden for tilvælge Volant Plus, som er et rullegardin der monteres i frontprofilen.

Når der skal vælges farver, så er der mere end 140 forskellige duge, at vælge imellem. Stellet kan fås i én af de 46 forskellige Ral farver, eller de 9 forskellige strukturfarvr, som Weinor tilbyder - uden ekstra omkostning!

Det er altså muligt at skræddersy din Plaza Viva pergolamarkise, fuldstændig som du ønsker det. Hos os er der ikke noget der ligger færdig - alt produceres fuldstændig efter dine behov.

Med pergolamarkisen Plaza Viva fra weinor, kan vandet nemt ledes af mrkisen, ved at sænke teleskopbenet, som kan tilvælges i én af siderne.

weinor Plaza Viva kan bruges selv når vejret ikke normalt er til udeliv.

Sænk blot det ene ben, og så løber vandet af.

På billedet ses de to forskellige versioner af Plaza Viva fra weinor, som man kan få. Plaza Viva Stretc, og Plaza Viva OptiStretch.

Plaza Viva fås i to versioner.

Stretch og OptiStretch.

csm_TechnHighlights_PlazaViva_700x500px_

Plaza Viva fås også med indbygget rullegardin, som tilvalg.

Skærmbillede 2019-11-04 kl. 01.11_edited

Hent Plaza Viva brochuren her.

weinor Plaza Viva OptiStretch LED, kørt helt ud, med en pæn stribet dug.

KORT FORTALT:

  • Kan bruges i sol, regn og vind!

  • Integreret LED lys, og Valance plus

  • Max. størrelse 6 x 5 meter

  • Teleskopfunktion i ét ben (Tilvalg)

  • Mere end 150 duge, og 200 stelfarver

bottom of page