top of page
 • Kan jeg få monteret en markise på mit udhæng?
  Ja! På langt de fleste udhæng kan vi godt montere en markise. Vi er dog nød at se hvordan jeres hus er bygget. Ved langt de fleste kan vi løse det ved at montere spærbeslag. De monteres direkte på spærene igennem sternbrættet. Kontakt os! Vi kommer gerne forbi og finder den helt rigtige løsning til dig.
 • Hvordan vedligeholder jeg min markisedug?
  Skulle du være uheldig, at der er en fugl der klatter på dugen så er det heldigvis til at klare. Hvis det er tørre pletter, så brug en stiv børste til at fjerne det værste. Derefter masser af lunkent vand, evt. med en smule mild opvaskemiddel, og en blød børste. Brug endelig ikke skrappe kemikalier eller andet der kan ødelægge dugens imprægnering.
 • Hvorfor virker min fjernbetjening ikke?
  Der kan være flere muligheder. Start fra en ende af. Er der strøm på markisen? Har du valgt den rigtige kanal på fjernbetjeningen? Prøv kanalerne fra en ende af. Har du tjekket batteriet? Har fjernbetjeningen været tabt, været våd eller på anden måde haft et “hårdt liv”? Hvis den stadig ikke virker, så ring til os. Så finder vi en løsning.
 • Kan jeg bruge min markise i regnvejr?
  Ja, det kan du godt. Sørg blot altid for at markisen er under opsyn hvis det regner. Der kan ligge sig vand på markisedugen! Det kan føre til store skader på markise, og murværk. Husk altid at markisen er til solafskærmning, ikke afskærmning mod regn!
 • Kan jeg køre markisen ind, når dugen er våd?"
  Ja, det kan du godt. Sørg for at markisen bliver kørt ud, så den kan tørre helt, i løbet af nogle få dage. Markisen må ikke “overvintre” i våd tilstand! Det kan medføre skjolder på markisedugen.
 • Kan jeg skifte dug på min markise?
  Ja, på langt de fleste markiser kan vi skifte markisens dug. Vi syer dugene på egen systue, og vi har rigtig mange flotte dessiner, at vælge imellem.
 • Kan jeg selv montere min markise?
  Vi anbefaler at du lader en fagmand montere din markise. En god markise kan nemt veje imellem 70-100 kg., og forkert montering kan betyde store skader på både hus, og markise. Vi kommer gerne ud, og giver dig et gratis tilbud på montering af markisen. Det kan spare dig for mange ærgelser senere. Husk også, at hvis der er motor i din markise, så SKAL denne tilsluttes af en autoriseret elektriker, ellers dækker garantien ikke.
 • Kan i lave en 3D tegning, af min løsning?"
  På mange af vores produkter er det muligt, mod et mindre gebyr, at få fremstillet en flot 3D tegning. Det er især anvendeligt hvis der er tale om en løsning til restaurant, eller café. Det kan også være du ønsker en større løsning, med f.eks. en terrasseoverdækning. Her er det et godt redskab til at træffe en rigtig belutning. Hvis det efterfølgende skulle resultere i et ønske om at få opført løsningen, så refunderes gebyret selvfølgelig.
 • Kan jeg styre min markise, fra en smartphone?"
  Ved hjælp af én af vores løsninger fra Somfy, er det muligt at styre markisen fra din smartphone, tablet eller lignende. Vælger du en Tahoma boks fra Somfy, har du mulighed for at styre flere forskellige enheder i dit hjem. Det kan f.eks. være lys, garageport, indvendige gardiner, varme og meget mere.
bottom of page