top of page

SPECIELLE

SCREENS

Logo for Renson ambassadører.

Fixscreen® er udviklet af det belgiske firma RENSON, og det er den første rigtige vindstabile screen. 

 

Takket være det geniale lynlås system, bliver dugen holdt stram, uanset hvor langt er den er kørt ned. Når screenen er kørt helt ned, så fungerer den også som insektnet. 

Fixscreen® egner sig både til erhversmæssigt, såvel som privat byggeri, og skiller sig ud i forhold til konkurrerende produkter, både når det gælder komfort og brugervenlighed. 

Fixscreen detaljer sidestyr.jpg

Renson Fixscreen med Smooth Technology

Renson kan levere en fuld palette af vindstabile screens. 

Fixscreen® 100 EVO kan produceres i størrelser op til (bredde x højde) 400 x 270 cm., eller 300 x 350 cm. (Max. dugstørrelse op til 10,8 m2) Det er muligt at koble to anlæg sammen, så der opnås en størrelse på 600x 270 cm. Fixscreen® 100 EVO leveres med den patenterede, og CE godkendte, Connect&Go teknologi. 

 

Fixscreen® 150 EVO er storebroren, og den kan leveres i størrelser op til 600 x 600 cm. (Max. dugstørrelse op til 22 m2) Fixscreen® 150 EVO leveres med den patenterede, og CE godkendte, Connect&Go teknologi. 

 

Fixscreen® 150 EVO F kan monteres, som en fritstående konstruktion, uden et bagved stående vindue. Den kan leveres i størrelser op til 600 x 270 cm. (Max. dugstørrelse op til 16,2 m2)

 

Med et omfattende program af farver til duge og stel, kan Fixscreen® serien fremstilles, så den passer perfekt til byggeriet, uanset om det er nyt eller eksisterende. Alle materialer der bruges til fremstilling er 100 % rustfrie. Der benyttes kun skruer af rustfrit stål.

jpg-2.jpeg
jpg-4.jpeg

Renson Fixscreen - Square Design

bottom of page