top of page

Hvilket udstyr skal jeg vælge til min Renson pergola?

Når du vælger at investere i en Renson pergola, så er det et skridt mod at skabe det ultimative uderum til din bolig. Afhængigt af hvilken type pergola du vælger, så tilbyder den en række funktioner, der gør den perfekt til at skabe et komfortabelt og stilfuldt udendørs miljø året rundt. De åbenlyse valg er hvilken farve, og størrelse din pergola skal have, men inden du vælger at bestille, kan du overveje at tilføje nogle af de funktioner og tilbehør, der er designet specifikt til at supplere og forbedre din Renson Camargue, eller Algarve pergola.


Lad os se på mulighederne:


Loggia lamelpaneler:

Loggia lamelpaneler er en fantastisk tilføjelse til din pergola, der giver ekstra beskyttelse mod vind, regn og nysgerrige naboer. Disse paneler kan integreres med pergolaens design og kan åbnes eller lukkes efter behov, så du kan nyde det udendørs rum i komplet privatliv og komfort. Der er flere forskellige ting du kan overveje inden du vælger hvad du kunne tænke dig. Det kunne for eksempel være - skal det være træ eller metal? Skal de kunne lukkes? Skal det være beklædt med canvasdug?

Vores favorit er "Loggia Wood Privacy" med lameller i termo ask - det er super lækkert!


LED Belysning:

Gør dine udendørs aftener endnu mere magiske med integreret LED-belysning til din Renson pergola. De energieffektive og stemningsfulde lysmuligheder giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til hyggelige middage, afslappede sammenkomster eller romantiske øjeblikke under stjernerne.

Der er flere forskellige muligheder at vælge imellem: Skal det være LED lys i lamellerne, i benene eller som "Up/Down" belysning? Der kan vælges imellem flere typer af lys. Skal det være koldt eller varmt LED - eller skal den kunne lyse i alle regnbuens farver.


Varmelamper:

Forlæng sæsonen og hold varmen på kølige aftener med en varmelampe, der er integreret i din Renson pergola. En varmelampe giver effektiv varme uden at gå på kompromis med æstetikken og giver dig mulighed for at nyde dit uderum rum, selv når temperaturen, og duggen falder. Du kan vælge imellem en Renson Heatbeam med én eller to varmelamper. Der er også mulighed for at få dem integreret i en fast lamel.


Gardiner:

Gardiner tilføjer en ekstra dimension af komfort og beskyttelse mod solens skarpe stråler. Gardinerne kan trækkes for eller fra efter behov og giver dig mulighed for at skabe det perfekte skyggefulde område til afslapning og underholdning, selv på de varmeste dage.


Fixscreen:

Hold irriterende insekter på afstand med integreret insektbeskyttelse til din Renson pergola. Disse smarte løsninger sikrer, at du kan nyde dit uderum uden at bekymre dig om ubudne gæster og giver dig fred i sindet, når du slapper af under åben himmel.

En Fixscreen, eller rullegardin, kan monteres integreret i en Camargue, så det stort set ikke ses. Der er flere forskellige farver dug at vælge imellem. Den kan også bruges til at skærme for vinden på dage hvor der er behov for det.

En bonus ved en Fixscreen er, at det er næste umuligt at se ind udefra, men du kan sagtens se ud. Du har altså mulighed for at skabe en dejlig privat atmosfære - blot ved et tryk på en knap. Der kan vælges imellem 1%, 3% eller 5% lysgennemgang.


Glasskydedøre:

Glasskydedøre er en flot løsning der giver dig mulighed for at bruge din pergola, fra tidlig forår - til sen efterår. På en varm sommerdag skyder du blot glasset til side og nyder sommeren - og når du når ud på de sene aftentimer lukker du glasset efter behov. Glasskydedørene kan forsynes med lås, så dine havemøbler er helt sikre.


Automatik:

Det meste af det ovenstående tilbehør kan styres med et tryk på en knap. Enten med Renson Connect appen, eller en anden smart home app.

Du kan også overveje at tilføje en regnsensor, så dine ting forbliver tørre, selv på en våd dag. Du kan tilføje solsonworer, vindsensorer og meget andet.


Uanset om du ønsker at skabe en stille oase til afslapning eller et underholdende uderum for familie og venner, tilbyder Renson pergolaen et bredt udvalg af tilbehør, der kan tilpasses efter dine behov og præferencer. Ved at integrere forskellige tilbehørsfunktioner kan du skabe et uderum, der er skræddersyet til at opfylde dine drømme og gøre hver dag til en mindeværdig oplevelse.


Ovenstående er blot en del af de muligheder der findes til din nye pergola, og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål!Comentarios


bottom of page